Hudvårdspaket

Kompletta hudvårdspaket som vårdar och ger huden lyster

Här hittar du välgörande hudvårdspaket som passar just din hudtyp.

Visar alla 13 resultat

Hudvårdspaket med en ansiktsserie för alla hudtyper

Vi erbjuder ansiktsvård som är anpassad efter alla hudtyper; känslig, torr, fet eller hud med acne eller rocacea. Hudvårdsprodukterna är perfekt sammansatta av naturliga ingredienser som vårdar huden på djupet.

Vi erbjuder både stora och små hudvårdspaket

Våra hudvårdspaket finns att köpa som både stora och små paket i olika underbara dofter och egenskaper. I våra små hudvårdspaket samt i vårt hudvårdspaket Royal ingår ekologisk tvål, sea salt body scrub och hand & body lotion. I våra stora hudvårdspaket får du även en ekologisk deodorant som är i samma serie som de övriga produkterna. Du får ett perfekt kit med högkvalitativ hudvård som reparerar, återfuktar samt balanserar hudens talgproduktion. Missa inte heller vårt startpaket av ansiktsvård, där du får högkvalitativa ansiktsprodukter, såsom serum, ansiktskräm, ansiktstoner och ansiktsrengöring.

Ett komplett hudvårdspaket av lyxiga ekologiska hudvårdsprodukter

Moyana Corigans produkter innehåller endast naturliga råvaror och produkterna är helt fria från paraben, citronsyra, petrokemiska oljor och phenoxyethanol. Vi värnar om miljö och hälsa och med vegansk ansiktshudvård får du de främsta naturliga produkterna utan skadliga kemiska tillsatser. Med ett paket av väl utvalda hudvårdsprodukter får du det du behöver för din dagliga hudvård – allt för att din hud ska få det bästa varje dag. Vi har hjälpt människor i 18 år till en friskare hud och majoriteten som provat Moyana Corigans ansiktsvård vill aldrig byta.

Logo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bli först med att ta del av våra erbjudanden, rabattkoder och kommande kampanjer.