Butik

Vårt produktutbud – Vegansk & Ekologisk hudvård, ansiktsvård och mineral make up

Här hittar du Moyana Corigans produktutbud – allt inom hudvård och ansiktsvård. Ekologisk och vegansk hudvård av högsta kvalitet där dess aromaterapeutiska dofter är välgörande för kropp och själ.

Bra hudvårdsprodukter och ansiktsvård

Oavsett om du önskar ansiktstvätt, ansiktskräm eller bodylotion etc, så hittar du det hos oss. Vi har även praktiska startpaket, där du får ett komplett set med de produkter du behöver för att få en frisk och vacker hud. De naturliga ingredienserna är välgörande och stressad hud uppnår lugn och balans. Varje råvara är handplockad och sammansatt på ett unikt sätt för att du ska få det allra bästa varje dag.

Ekologiska hudvårdsprodukter som ger vacker och frisk hud

Naturens olika ämnen har fantastiska egenskaper, som till exempel arganoljan som är naturens egen anti age på antioxidanter eller gurkörtsoljan som ökar spänsten i huden tak vare dess GLA samt eterisk olja för dess underbara doft och välgörande effekt på sinne och hud. I 17 år har vi hjälpt kunder att få friskare hud och har du en gång testat Moyana Corigan, så kommer du med all sannolikhet inte byta till något annat.

Logo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bli först med att ta del av våra erbjudanden, rabattkoder och kommande kampanjer.