Fri frakt över 500:-

Ansiktsvård

Ekologisk vegansk ansiktsvård – lyxigt vårdande för alla hudtyper

En ansiktsserie av högsta kvalitet anpassad för både känslig, torr & fet hy samt acne och rocacea. Vegansk ansiktsvård för både man och kvinna med en perfekt sammansättning av naturliga näringsrika råvaror.

Visar alla 8 resultat

Lyxiga ekologiska ansiktsprodukter som ger vacker lyster

Våra ansiktsprodukter innehåller de lyxigaste ekologiska råvaror naturen kan erbjuda. Med en perfekt sammansättning för kropp och själ som både balanserar hudens talgproduktion, återfuktar, reparerar och ger huden en vacker lyster.

Produkterna är fria från citronsyra, paraben, phenoxyethanol samt petrokemiska oljor. Varje råvara är noggrant utvald för att du ska få den allra bästa ansiktsvården. I vårt utbud av ansiktsvård finner du ansiktsvatten, ansiktsrengöring, ansiktskräm och serum utav bästa kvalitet som värnar om både hälsa, djur och miljö – Moyana Corigan tillverkar vegansk ansiktsvård för kvinna såväl som man, med en stor dos omtanke och kärlek och ser till så att du får ansiktsprodukter som varken är testade på djur eller innehåller några skadliga kemiska tillsatser.

Ansiktsrengöring, ansiktskräm och ansiktsvatten – bra ekologisk ansiktsvård att lita på

Oavsett om du önskar vegansk, ekologisk ansiktstvätt, ansiktsvatten eller ansiktskräm så hittar du det hos oss på Moyana Corigan. Handgjorda produkter som ger en frisk, fräsch och vacker hud.

De naturliga ingredienserna är noggrant sammansatta och har välgörande effekter – allt för att du ska få det allra bästa varje dag. Vi värnar om både vår hälsa och miljö och tar därför tillvara på naturens välgörande råvaror, såsom exempelvis arganoljan som är naturens egen anti age och innehåller antioxidanter samt omega 3, 6 och 9. Gurkörtsoljan är rik på GLA som ökar spänsten i huden.

Örter från lavendel och ros lugnar stressad hud. Varje råvara vi valt ut har en uppgift att tillföra vad din hud behöver för att må bra. Vi har hjälpt kunder i 16 år till en friskare hud och de flesta som provat Moyana Corigans ansiktsvård vill aldrig byta.

Logo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bli först med att ta del av våra erbjudanden, rabattkoder och kommande kampanjer.