Royal Facial Cleanser/Toner

Ekologisk cleanser för skonsam och näringsrik ansiktsrengöring

Skapa en rengöringsrutin för din hud som effektivt avlägsnar smuts samtidigt som den vårdar och återfuktar. Låt användningen av vår ekologiska cleanser bli en daglig rutin i din ansiktsrengöring.

Visar alla 2 resultat

En ekologisk rengöring för alla hudtyper

I vårt utbud av cleanser och toner finns rengöringsmousse, rengöringslotion, och återfuktande ansiktsvatten – alla 100 % veganska och ekologiska.

Använd vår skonsamma rengöringsmousse, Lash Cleansing Foam, som innehåller ekologiskt melonhydrolat, en exklusiv ingrediens som vårdar och ger näring till din hy. Ingredienserna är särskilt utvalda för dig med fransförlängning. Det är en mild make up borttagning som effektivt tvättar bort smuts och make up. Avsluta ansiktsrengöringen med att smörja in ansiktet med Royal Carragen Serum, även den anpassad för fransförlängning.

Föredrar du att rengöra ansiktet med en rengöringslotion ska du använda Royal Facial Cleanser, som återfuktar huden och lämnar den silkeslen. Den innehåller bl a ekologisk ricinolja som stimulerar och vårdar ögonfransar och bryn. Rengöringsmjölken passar alla hudtyper och avlägsnar effektivt make up och smuts. Applicera i händerna och tvätta hela ansiktet.

Vårt ansiktsvatten, Royal Facial Toner, rengör på djupet och hjälper huden återfå sin naturliga balans. De ekologiska ingredienserna lugnar och reparerar huden samt passar alla hudtyper, även dig med acne eller stressad hud. Tonern lindrar även huden efter rakning. Avsluta din rengöringsrutin med att applicera Facial Toner, med hjälp av en bomullsrondell, över hela ansiktet, hals och dekolletage. Därefter smörjer du ansiktet med något av våra ekologiska Carragen Serum & Facial Cream.

Logo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bli först med att ta del av våra erbjudanden, rabattkoder och kommande kampanjer.