Royal Facial Serum

Ekologiska serum ger huden en extra boost av fukt och näring

Vid användning av våra ansiktsserum berikas din hy med vitaminer och antioxidanter. Ekologiska serum som stimulerar cellförnyelsen och ökar spänsten i huden.

Visar alla 3 resultat

Veganska och ekologiska serum som skyddar ditt ansikte

Din hud får dagligen utstå yttre påfrestningar och föroreningar, ge din hud de bästa förutsättningarna för ökad celldelning och återuppbyggnad. När du smörjer ditt ansikte med våra ekologiska serum bildas en skyddande hinna som hjälper huden att bevara fukt hela dagen. Serumen används både dag och natt, applicera i ansiktet, under ögonen, på hals och dekolletage.

Använd ansiktsserum som bas innan applicering av våra Mineral Foundations om du önskar ett täckande resultat. Mixa serumet med mineralerna om du istället önskar en flytande foundation.

Multi-serum rikt på retinol som vårdar, berikar, skyddar och reparerar

Royal Carragen Serum innehåller Squalane samt melonhydrolat och serumet innehåller mängder av retinol. Den har mjukgörande, fuktighetsbevarande och antioxidativa egenskaper och tränger snabbt in i huden. Carragentången lugnar och dämpar rodnader i huden, återfuktar på djupet och efterlämnar en silkeslen hy.

Anti age-serum med arganolja som går på djupet

Royal Facial Serum innehåller sju näringsrika oljor som aktivt samverkar för att ge fukt, balans, näring och vitalitet. Bland ingredienserna hittar du arganolja som är rik på antioxidanter och innehåller naturliga anti-age egenskaper. Jojobaolja som hjälper huden balansera talgproduktionen och gurkörtsoljan som är rik på GLA och förbättrar hudens spänst.

Logo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bli först med att ta del av våra erbjudanden, rabattkoder och kommande kampanjer.