Hudvård

Vegansk & ekologisk hudvård

Våra handgjorda hudvårdsprodukter innehåller noga utvalda ingredienser, allt du behöver för en välmående hud. I vårt breda sortiment finner du produkter för alla hudtyper. Oavsett vilken produkt du köper kan du vara säker på att innehållet består av naturliga råvaror som värnar om både hälsa och natur. Vegansk och ekologisk hudvård – hållbar för både dig och planeten.

Visar alla 30 resultat

Ekologisk hudvård – lyxiga hudvårdsprodukter för dig som endast vill ha det bästa

Moyana Corigans hudvårdsprodukter innehåller aromaterapeutiska eteriska oljor som verkar upplyftande för kropp och själ samt är helt är fria från paraben, phenoxyethanol, citronsyra och petrokemiska oljor. Varje ingrediens är noggrant handplockad för att leva upp till våra höga krav – allt för att du ska få det allra bästa. Med professionellt handgjord hudlotion, ansiktsvatten och handkräm så har vi lagt en stor dos kärlek och omtanke för vår hälsa och natur. Moyana Corigan erbjuder lyxig vegansk, ekologisk hudvård som är hållbar. Upplev hudvård när den är som bäst.

Body lotion, handkräm och duschcreme – Bra ekologisk hudvård

Oavsett om du önskar body lotion, duschcreme eller handkräm, så hittar du det hos oss på Moyana Corigan. Med våra handgjorda hudvårdsprodukter får du en vacker, frisk hud där de naturliga ingredienserna har välgörande effekter och är helt fritt från kemikalier. Bra hudvård består enbart av genuina råvaror; därför är våra ingredienser noggrant utvalda och har ett syfte. Med perfekt sammansättning av naturliga råvaror får din hud näring, vitalitet, fukt och balans. Alla produkter konserveras på naturlig väg och helt fria från paraben, phenoxyethanol, citronsyra och petrokemiska oljor. Våra produkter tillverkas för hand – allt för att du ska uppnå den skönhet som är hållbar både för dig och naturen.

Logo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bli först med att ta del av våra erbjudanden, rabattkoder och kommande kampanjer.