Active Hand & Body Soap

Ekologisk tvål anpassad efter din huds behov.
Återfuktande ekologiska och veganska tvålar baserade på välgörande Aloe Vera. Kan användas såväl till handtvål som duschkräm. Njut av någon av våra fem härliga dofter och upplev en tvål som inte torkar ut din hud eller belastar vår miljö.

Visar alla 5 resultat

Mild och vårdande ekologisk tvål

Våra ekologiska tvålar är 100% veganska och rengör huden skonsamt utan att den torkas ut. Tvålen är vårdande och baseras på välgörande aloe vera juice vilket gör att den passar dig med torr eller känslig hy.
Placera din ekologiska handtvål vid handfatet och låt dina gäster få uppleva den härliga doften och den vårdande, mjukgörande känslan som tvålen lämnar efter sig.

Du kan också med fördel använda den ekologiska tvålen i duschen då den är skonsam för hela kroppen, den passar som handtvål, duschtvål, badskum och raklödder. En ekologisk tvål i fem olika dofter, helt fri från sulfater, paraben, phenoxyethanol och andra kemiska ämnen.
Alla våra produkter är parabenfria och SLS-fria. De konserveras på naturlig väg med ämnen som utvinns ur basilika och lavendel.

Logo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bli först med att ta del av våra erbjudanden, rabattkoder och kommande kampanjer.