Royal Hand & Body Soap

Stilfull & elegant skonsamhet.
En fyllig & ekologisk flytande tvål berikad med fuktgivande ingredienser som inte torkar ut din hy. Tvålen förvandlas till ett behagligt lödder som är lätt att skölja av. Huden blir mjuk, smidig och väldoftande. Baserad på Aloe Vera-juice och helt fri från sulfater, parabener och EDTA. Mild och balanserad, kan användas till såväl händer som kropp.

Visar alla 2 resultat

Lyxig vegansk tvål som ger vacker och frisk hud

Royal tvål är exklusiv in i minsta detalj – varje ingrediens är handplockad från naturens eget skafferi och har välgörande egenskaper. Tvålen har underbara aromaterapeutiska egenskaper som stimulerar dina sinnen. Vi värnar om både hälsa och natur, därför ser vi till att endast använda ekologiska råvaror, något som både du och naturen mår bra av. Med tvål Royal får din hud det bästa varje dag.

Exklusiv tvål med ekologiska ingredienser

Med Moyana Corigans hudvårdsserie Royal får du det bästa för din hud. Vi använder oss endast av ekologiska ingredienser, som ger din hud en vacker lyster. Tvål Royal är underbar att använda och ger en exklusiv upplevelse där dess eteriska oljor skapar lugn och balans i sinne likväl som på hud.

Logo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bli först med att ta del av våra erbjudanden, rabattkoder och kommande kampanjer.