Smink

Tutorial

Naturlig och vegansk make up med fokus på kvalitet

Naturligt smink och mineralsmink som är fritt från syntetiska ingredienser och som värnar om både din hud, hälsa och vår planet.

Visar alla 4 resultat

Ekologiskt smink – för naturlig skönhet varje dag

Här hittar du bland annat ekologiska concealers och serum, veganska foundations, rouge, highlighters, ögonskuggor och puder som innehåller 100% rena mineraler och ger ett perfekt resultat.

Smink utan PFAS

PFAS (högflourerande ämnen) är en grupp av kemiska ämnen som är vatten- och smutsavvisande. Förutom att PFAS är miljöfarligt och inte nedbrytbart påverkar det också vår hälsa. Forskning visar att PFAS är cancerframkallande, orsakar skador på immunsystem, sköldkörtel, lever samt påverkar fortplantningsförmågan. Trots detta tillsätts PFAS i oändligt många skönhetsprodukter på marknaden, ofta förklätt i andra förkortningar eller utskrivna ingredienser på innehållsförpackningen. Du hittar PFAS hos många varumärken i t.ex. puder, foundation och ögonskuggor för en jämn applicering och slätt resultat. På Moyana Corigan tillsätter vi inga kemikalier i vår sminktillverkning utan använder endast naturliga ingredienser. Tillverkningen sker för hand i Mölndal vilket gör att vi har full kontroll på tillverkningsmetoden och inga mellanhänder.

Naturligt smink av hög kvalitet

I vårt utbud finns smink för alla hudtyper där du garanterat får produkter av hög kvalitet, som ger en vacker välvårdad hy. Framhäv dina vackra drag på bästa sätt med naturliga ingredienser och njut av riktigt bra produkter där råvarorna är plockade från naturens eget skafferi.

Ett sminksortiment som håller i längden

Smink är något de flesta kvinnor använder varje dag och då gäller det att ha de rätta produkterna, som både tar hand om din hud på bästa sätt samtidigt som de är välgörande. Med Moyana Corigans sminksortiment uppnår du precis detta och du slipper kemiska tillsatser och annat som bara ger mer skada än nytta i längden. Vi på Moyana Corigan är måna om både vår planet och hälsa.

Logo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bli först med att ta del av våra erbjudanden, rabattkoder och kommande kampanjer.