Mineral Foundations

Mineral Foundation

Vårt populära mineralsmink, Mineral Foundation innehåller 100% rena mineraler som ger ett perfekt resultat. Denna foundation kommer som ett loose powder och har en matt och fulltäckande finish, men ser ändå naturlig ut.

Innehåller – endast naturliga och veganska ingredienser. Mineralerna har ett inbyggt solskydd vilket ger huden ett bra skydd mot solens starka strålar samtidigt som det bevarar hudens naturliga balans.

Önskar du en flytande foundation? Prova att mixa den med vårt Royal Organic Argan Serum

Visar alla 8 resultat

Mineral Foundation – endast naturliga ingredienser

Moyana Corigans smink är anpassat efter alla hudtyper och innehåller endast naturliga ingredienser – allt för att du ska få en välvårdad och vacker hud som framhäver dina drag på bästa sätt. Vi erbjuder naturligt smink av högsta kvalitet där du kan njuta av de härliga produkterna varje dag.

Ett hållbart naturligt och veganskt sminksortiment

Vårt mineralsmink kommer från berg- och jordmineraler. Det består av 100 % rena mineraler och kommer i puderform. Trots att den är fri från olja är konsistensen lite krämig och jämnar ut huden samtidigt som den dämpar glansig hy och täcker rodnader.
De naturliga mineralerna har ett inbyggt solskydd vilket ger huden ett bra skydd mot solens starka strålar samtidigt som det bevarar hudens naturliga balans.
Önskar du en flytande foundation? Prova att mixa mineralsminket med vårt ekologiska Royal Argan Serum.

Logo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bli först med att ta del av våra erbjudanden, rabattkoder och kommande kampanjer.