Startpaket ansiktsvård

Startpaket med lyxig vegansk och ekologisk ansiktsvård

Till förmånliga paketpriser får du högkvalitativ ekologisk ansiktsvård, som innehåller ansiktskräm, ansiktstoner och ansiktsrengöring, anpassat för alla hudtyper.

Endast ett sökresultat

Ge din hud den bästa ansiktsvården

Moyana Corigans startpaket för ansiktsvård innehåller tre av våra bästsäljare – ett komplett grundkit för skonsam och uppfriskande rengöring samt återfuktande kräm som ger din hud viktiga vitaminer och mineraler. Börja med att rengöra hela ansiktet med vår djuprengörande cleanser, applicera därefter den uppfriskande tonern som verkar lugnande och hjälper huden återfå sin naturliga balans. Avsluta med att smörja ansiktet med Royal Facial Cream som ger huden näring och motverkar ålderstecken.

Naturlig ansiktsvård med ekologiska ingredienser

Samtliga produkter som ingår i vårt startpaket med ansiktsvård innehåller ingredienser som är skördade och odlade utan gifter och utan kemikalier. Innehållet är noga utvalt för att ge din hud det allra bästa. Prova Moyana Corigans startpaket för ansiktsvård och du kommer inte att vilja återgå till andra hudvårdsprodukter igen. Detta startkit är ansiktsvård som var kvinna bör ha i sitt badrumsskåp.

Logo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bli först med att ta del av våra erbjudanden, rabattkoder och kommande kampanjer.