Fri frakt över 500:-

Royal Hand & Body Créme

Royal Hand & Body Créme

Våra Royal Hand & Body Créme har en med lugnande och fuktighetsbevarande formula som gör din hud smidig och väldoftande och återfuktad på djupet. En fyllig, ekologisk Hand & Body Créme berikad med aktiva fuktgivande ingredienser. Våra ekologiska tvålar är baserade på Aloe Vera juice och helt fri från sulfater, parabener och EDTA. Mild och balanserad, för såväl händer som kropp.

Visar alla 4 resultat

Exklusiv ekologisk hand- och kroppskräm

Av ekologiska och veganska råvaror, hämtade från naturens eget skafferi, uppnås välgörande effekter för huden – varje dag. Krämerna är helt fria från kemikalier och givetvis inte testade på djur. Näring, vitalitet, fukt och balans kombinerat med naturliga ekologiska råvaror är ledorden när vi på Moyana Corigan utvecklar våra hudvårdsprodukter – allt för att du ska få hållbara och högkvalitativa hudvårdsprodukter att njuta av varje dag. Huden får med Royals krämer en härlig lyster och blir frisk och fräsch.

Lyxiga hudvårdsprodukter för kroppen

Med härliga eteriska oljor och andra vårdande ingredienser får du fantastiska krämer för kroppen. Samtliga produkter är helt fria från paraben, phenoxyethanol, citronsyra och petrokemiska oljor – allt för att du ska få naturliga krämer som vårdar och ger en vacker hud inifrån och ut. Med stor dos kärlek och omtanke för natur, hälsa och djur tillverkar vi professionella hudvårdsprodukter av högsta kvalitet.

Logo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bli först med att ta del av våra erbjudanden, rabattkoder och kommande kampanjer.