Royal Hand & Body Cream

Royal Hand & Body Créme
Vår Royal Hand & Body Créme har en lugnande och fuktighetsbevarande formula som gör din hud smidig och väldoftande och återfuktad på djupet. Den är berikad med ekologisk kallpressad arganolja som hjälper huden att bevara sin ungdomlighet och spänst.

Visar alla 2 resultat

Exklusiv ekologisk hand- och kroppskräm

Av ekologiska och veganska råvaror, hämtade från naturens eget skafferi, uppnås välgörande effekter för huden – varje dag. Krämerna är helt fria från kemikalier. Näring, vitalitet, fukt och balans kombinerat med naturliga ekologiska råvaror är ledorden när vi på Moyana Corigan utvecklar våra hudvårdsprodukter – allt för att du ska få hållbara och högkvalitativa hudvårdsprodukter att njuta av varje dag. Huden får med Royals krämer en härlig lyster och blir frisk och fräsch.

Lyxiga hudvårdsprodukter för kroppen

Med eteriska oljor och andra vårdande ingredienser får du en fantastisk kräm för kroppen. Samtliga produkter är helt fria från paraben, phenoxyethanol, citronsyra och petrokemiska oljor – allt för att du ska få en naturlig kräm som vårdar och ger en vacker hud inifrån och ut. Med stor dos kärlek,  omtanke för natur och hälsa tillverkar vi professionella hudvårdsprodukter av högsta kvalitet.

Logo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bli först med att ta del av våra erbjudanden, rabattkoder och kommande kampanjer.