Fri frakt över 500:-

Handdesinfektion

Återfuktande Handdesinfektion

Moyana Corigans återfuktande 75% handdesinfektion tar effektivt bort bakterierna utan att torka ut huden. Handdesinfektionen är baserad på svensk bioethanol som är producerad av närodlat vete. Vår handsprit är parfymfri och biologiskt nedbrytbar.

Visar alla 3 resultat

Minska smittspridning med vår biologiskt nedbrytbara handdesinfektion

I influensatider är det viktigt att vara extra noga med handhygienen. Vår handdesinfektion är effektiv mot virus, bakterier och svamp och förhindrar smittspridning av influensaliknande virussjukdomar. Handspriten är förpackad i smidiga pumpflaskor. Under vinterhalvåret när bakterier lätt sprids och vi vistas mycket inomhus är handdesinfektionen perfekt att komplettera handtvätten med.

Handdesinfektion på sommaren

Under sommarhalvåret när vi är ute mycket passar handdesinfektionen bra när det inte finns tillgång till tvål och vatten. Vår handsprit är svensktillverkad, parfymfri och biologiskt nedbrytbar. Den innehåller glycerin som hjälper till att återfukta huden och förhindrar att huden torkar ut. Använd handdesinfektionen på torra händer och låt dem lufttorka. Doften kan upplevas som stark då koncentrationen är hög och effektiv, men avdunstar snabbt.

Logo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bli först med att ta del av våra erbjudanden, rabattkoder och kommande kampanjer.