Fri frakt över 500:-

Hand & Body Lotion Royal

För en silkeslen känsla.

Underbart omslutande och reparerande Hand & Body Lotion Royal från Moyana Corigan. Denna frodiga formel har tillförts lugnande fuktighetsbevarande ingredienser så att din hud känns djupt fuktig och mjuk vid beröring. Denna Créme är även vårdande för torrt hår.

Innehåller de naturligt skyddande argan-, kokos-, & sesamoljorna som verkar upplyftande för kropp och själ. Med vitaliserande egenskaper och en rik sammansättning av antioxidanter, vitamin E, Karotin och Omega 3, 6 och 9 blir din hud boostad med fukt och näring.

Hand & Body Lotion Royal finns i fyra närande och sagolikt doftande varianter.

 

Mixa fritt! Nu kan du kombinera två valfria dofter till ett pris av 360:-

Visar alla 4 resultat

Exklusiv ekologisk hand- och kroppskräm

Av ekologiska och veganska råvaror, hämtade från naturens eget skafferi, uppnås välgörande effekter för huden – varje dag. Krämerna är helt fria från kemikalier och givetvis inte testade på djur. Näring, vitalitet, fukt och balans kombinerat med naturliga ekologiska råvaror är ledorden när vi på Moyana Corigan utvecklar våra hudvårdsprodukter – allt för att du ska få hållbara och högkvalitativa hudvårdsprodukter att njuta av varje dag. Huden får med Royals krämer en härlig lyster och blir frisk och fräsch.

Lyxiga hudvårdsprodukter för kroppen

Med härliga eteriska oljor och andra vårdande ingredienser får du fantastiska krämer för kroppen. Samtliga produkter är helt fria från paraben, phenoxyethanol, citronsyra och petrokemiska oljor – allt för att du ska få naturliga krämer som vårdar och ger en vacker hud inifrån och ut. Med stor dos kärlek och omtanke för natur, hälsa och djur tillverkar vi professionella hudvårdsprodukter av högsta kvalitet.

Logo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bli först med att ta del av våra erbjudanden, rabattkoder och kommande kampanjer.